Teen
Kids

Dobrodosli u SEAL!   Vijesti i obavjestenja

Korisnici naših usluga

Profesori stranci

Galerija

Ljetna i zimska skola
 
Zasto uciti strani jezik 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Centar za strane jezike “Seal” namijenjen je onima koji se ne zadovoljavaju prosječnim, onima koji žele više, onima koji traže znanje stranog jezika koje će moći svuda da koriste, onima kojima je važno da za znanje dobiju svjetski priznat sertifikat i onima koji vode računa za šta daju novac.

Moderno opremljenim prostorom, angažovanjem inostranih predavača (native speakers) i programom po standardima evropskog međunarodnog okvira priznatom u 146 zemalja svijeta, “Seal” obezbjeđuje sve neophodne uslove za ostvarenje visokih zahtjeva za savladavanje stranih jezika.

Kursevi engleskog, njemačkog, francuskog, španskog i italijanskog jezika po evropskim standardima, samo su dio ponude centra “Seal”. Za ambicioznije, druželjubive i ljude avanturističkog duha, koji vole da upoznaju različite kulture i egzotične krajeve svijeta, i pri tome žele da nauče strani jezik, “Seal” organizuje putovanja širom svijeta. Putovanja (ljetnja i zimska škola) obogaćena su kulturno-turističkim programom i kursevima engleskog i francuskog jezika za čije se pohađanje dobija međunarodni sertifikat. Centar organizuje zimske i ljetnje škole dva puta godišnje, a dosadašnje destinacije bile su: Malta, Engleska, Kanada, SAD, Južnoafrička Republika, Australija, Havaji. Za one koji žele više – centar za strane jezike “Seal”.


Info   Poboljšajte znanje engleskog jezika

 UPIS JE U TOKU. ZA DODATNE INFORMACIJE O TESTIRANJU ZA UPIS, TERMINIMA, GRUPAMA I OSTALOM, KONTAKTIRAJTE SEAL U VAŠEM GRADU

Ako želite da unaprijedite znanje engleskog, njemackog, italijanskog, spanskog ili francuskog  jezika, na raspolaganju vam je veliki izbor kurseva:kombinovani kurs, intenzivni kurs, "pametna subota/kursevi samo subotom/,konverzacijski kurs, opsti

 
22.08.2011 19:01
UPIS NA INTENZIVNI KURS NJEMACKOG JEZIKA U TOKU
Sertifikovani integracioni kurs A1 i A2 njemačkog jezika za radnu vizu ili državljanstvo pocinje 01.09.2012 i traje dva mjeseca.

Opširnije...


24.01.2008 17:15
UPIS U TOKU
UPIS NA KURSEVE ENGLESKOG, NJEMACKOG, ITALIJANSKOG, SLOVENACKOG I RUSKOG JEZIKA JE U TOKU

Opširnije...


Pocetna
O nama
Kursevi
Stepeni i ispiti
Kontakt
Designed & Developed by itMedia
Copyright © 2007 Seal