Teen
Kids

O nama

Korisnici naših usluga

Profesori stranci

Galerija

Ljetna i zimska skola
 
Zasto uciti strani jezik 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Centar za strane jezike “Seal” 2007. godine napunio je prvu deceniju postojanja u četiri grada u BiH (Bijeljina, Brčko, Zvornik i Istočno Sarajevo), a drugu deceniju započeo je i u Srbiji u Novom Sadu. Iza desetogodišnjeg rada ostavio je 5.000 zadovoljnih kandidata, 600 Cambridge diploma, 10 letnjih i zimskih škola u osam država na četiri kontinenta.

Vođen konceptom evropskog međunarodnog okvira priznatom u 146 zemalja sveta za savladavanje stranih jezika, “Seal” obezbeđuje maksimalne uslove za sticanje svetski priznatih sertifikata. Svaki centar “Seal-a” u pet različitih gradova ne odstupa od standarda koji ga čine prepoznatljivim: moderno opremljene škole, predavači stranci (native speakers), udžbenici najpoznatijih svetskih izdavačkih kuća, bogata biblioteka, internet soba i originalni suveniri iz različitih krajeva sveta, prikupljani na putovanjima gde je “Seal” vodio svoje studente.

U kojem god gradu da se nađete (Bijeljina, Brčko, Zvornik, Istočno Sarajevo ), bilo da ste na proputovanju ili da šetate gradom, a zanimaju vas kursevi ili želite sa “Seal-om” da putujete širom sveta, posetite “Seal” koji je uvek otvoren za ljubitelje putovanja i stranih jezika.

“Seal” - više od škole stranih jezika.

 

Poboljšajte znanje engleskog jezika

Ako želite da unaprijedite znanje stranog jezika, na raspolaganju vam je veliki izbor materijala za sve nivoe. Za nastavnike i profesore engleskog jezika postoji i poseban dio sa literaturom iz oblasti metodologije, gramatike i jezičkih vještina.

STA NAS ČINI DRUGAČIJIMA OD DRUGIH?

Upornost, kvalitet ,savremeno opremljene učionice, veliki broj zadovoljnih kandidata i još mnogo drugih faktora koje ovaj centar svrstava u red najboljih. A cijena?

Pa cijena je prava sitnica. Dovoljno je da se odreknete mjesečnog iznosa dnevno jedne popijene kafe i da sebi priuštite zadovoljstvo učenja nekog od stranih jezika uz profesionalnost Seal Team-a Kako bi ste se uvjerili u realnost onog sto Vam nudimo posjetite nas i napravite pravi izbor. Iskreno se nadamo da smo Vam pomogli da odagnate sve sumnje i neizvjestnosti prilikom donosenja ovako značajne odluke.

Zašto učiti neki od stranih jezika u SEAL-u

 • SEAL stavlja na raspolaganje svim ljubiteljima stranih jezika i kulture prijatan i sugestivan ambijent,
 • Struktura kurseva ima za osnovu Zajednički evropski okvir - QCRE (dva kursa u Institutu odgovaraju jednom od nivoa Zajedničkog evropskog okvira)
 • SEAL je jedna od osnivaca i clanica APLS udruznja BIH.
 • Na kraju svakog nivoa, SEAL izdaje potvrdu o pohađanju svima koji su pohađali kurs do kraja, sa ocenom koju su dobili na završnom testu
 • SEAL je partner akreditovanih organizacija sirom svijeta
 • Kursisti mogu da uce jezik i da putuju sirom svijeta /pogledaj galeriju/
 • Kursisti imaju  pristup biblioteci i internetu uz minimalnu clanarinu
 • Kursisti mogu da prisustvuju svim manifestacijama i događajima koje organizuje sam SEAL o kojima su redovno obavešteni.
 • Popusti
   
  - Upis na odabrani kurs važiće isključivo po uplati koja se mora izvršiti pre početka kursa. Ukoliko se uplati celokupan iznos kursa odobrava se popust od 10%. Popust od 10% takode ostvaruje drugi upisani clan iz porodice, atreci cak 50%.
  - Moguće je plaćanje u devet rata.

  U cenu kursa ulazi:
  - ulazni test
  - fond časova
  - dodatni materijal koji daje predavač
  - potvrda o pohađanju kursa
  - članska karta


  Pocetna
  O nama
  Kursevi
  Stepeni i ispiti
  Kontakt
  Designed & Developed by itMedia
  Copyright © 2007 Seal