Pocetna Video snimci Igre Price Galerija
Informacije Izaberite jezik
O nama Kursevi Seal u obdanistima Stepeni i ispiti Ekavski
 

Stepeni i ispiti

STEPENI

Kembridž test engleskog jezika za najmlađe sastavlja Kembridž ESOL, odjeljenje Univerziteta u Kembridžu koje se specijalizuje za procjenu znanja engleskog jezika. Kembridž testovi engleskog jezika za najmlađe napravljeni su sa ciljem da pomognu djeci da dostignu međunarodne standarde engleskog u osnovnoj školi i da ih pripreme za važne ispite iz engleskog u budućnosti. Polažu ih djeca širom svijeta.

 

Tri nivoa

 

Testovi postoje na tri nivoa- Starters, Movers i Flyers- a namjenjeni su djeci uzrasta od 7 do 11 godina. Testovi su posebno sastavljeni kako bi omogućili djeci da uče na progresivan način. Počinje se učenjem jednostavnih riječi i izraza na nivou Starters a potom postepeno napreduje kroz nivoe Movers i Flyers ka opširnijoj i zahtjevnijoj upotrebi jezika.

 

Pravi engleski

 

Kembridž testovi engleskog jezika za najmlađe zasnivaju se na procjeni jezičkih vještina. To znači da se učenje i napredak fokusiraju na praktične jezičke vještine koje koriste izvorni govornici engleskog jezika. To uključuje sljedeće komponente: čitanje, pisanje, slušanje i govor ( svako dijete ima i usmeni dio ispitakoji vodi obučeni ispitivač ) tako da djeca podstaknuta da u procesu učenja na časovima aktivno upotrebljavaju i ogvore engleski. Na ovaj način djeca imaju priliku da više vježbaju, Da steknu više vještine i samopouzdanja.

 

Zabavno je

 

Neša istraživanja pokazuju da djeca sa zadovoljstvom uče i polažu Kembridž testove za najmlađe. Mnogi od zadataka koji izvršavaju uključuju crtanje i bojenje, kao i razgovor sa ispitivačem, što sve inspiriše i motiviše djecu.

 

Kembridž diplome za najmlađe

 

Kembridž testovi engleskog jezika za najmlađe postavljaju međunarodne standarde engleskog jezika u osnovnim školama kako za učenike tako i za nastavnike. Kako bi pripremili učenike za test, nastavnici moraju da koriste moderne metode predavanja jezika. Kembridž ESOL blisko sarađuje sa mnogim školama i pomaže nastavnicima da podučavaju na najbolji način. Uspješnost ove saradnje nabolje se vidi kada vaše djete međunarodnu Kembridž diplomu za najmlađe.

 

Kembridžov ispit za nalmlađe koje vaše dijete polaže ocijenjuje tim ispitivača u UK, a diplome izdaje Kembridž ESOL u Kembridžu. Ovim se postiže da se svi kandidati testiraju prema istim međunarodnim standardima. To je dobar način da se djeca pripreme za važne ispite engleskog jezika kada budu stariji.

 

Diplome za sve

Svako dijete koje polaže ispit dobija Kembridžovu diplomu za najmlađe. Na ovaj način djeca se podstiču da i dalje uše engleski. Njiho uspijeh se mjeri brojem Kembridž štitova koje dobiju na diplomi. Djeca dobijaju štitove za svaku jezičku vještinu: čitanje i pisanje, slušanje i govor, tako da ćete jasno jasno vidjeti kako vaše dijete napreduje.ISPITI

YLE

  1. Starters
  2. Movers
  3. Flayers

 

     Vijesti i obavjestenja
23.08.2013 11:37
ŠKOLICA ENGLESKOG JEZIKA ZA DJECU UZRASTA OD 4 DO 6 GODINA
UČIMO UZ IGRU, PJESMU I POKRET
KORISTIMO NAJSAVREMENIJI SVJETSKI PROGRAM UČENJA NA MULTIMEDI

23.08.2010 07:09
UPIS ZA DJECU JE U TOKU
BIJELJINA, DVOROVI I UGLJEVIK 055/222-772 BRCKO 049/211-825 ZVORNIK 065/700-043 I.SARAJEVO 057/34


 
  Pocetna Video snimci Igre Price Galerija
Designed & Developed by itMedia
Copyright © 2007 Seal