Pocetna Video snimci Igre Price Galerija
Informacije Izaberite jezik
O nama Kursevi Seal u obdanistima Stepeni i ispiti Ekavski
 

O nama

Dragi roditelji,

Danas je neopohodno da djeca što ranije počnu da uče engleski. Uz primjenu pravih metoda, djeca mogu da nauče engleski brzo i uspiješno. A sa dobrim poznavanjem engleskog još u osnovnoj školi, vaše dijete će imati znatnu prdnost u daljem učenju i karijeri.

Ako djeca već uče engleski, važno je da savladaju engleski koji je praktičan i koristan kao i da nauče da ga lijepo govore. Važno je da uče prema međunarodnim standardima i da se dobro pripreme za slijedeće testove engleskog jezika koji se koriste u inostranstvu radi daljeg obrazovanja kao i građenje međunarodne karijere. I prije svega, kako raste, vaše dijete treba da stekne samopouzdanje u korišćenju engleskog.

Ali, učenje ne treba da optrećuje djecu, već treba da bude zabavno i podsticajno. Kako su sigurnija u svoje znanje, djeca će željeti da govore engleski i da ga i dalje uče. Čitanje, pisanje, slušanje i govor na engleskom treba da bude prirodan reziltat njihovog učenja.

Koliko god da je moguće, najmlađi polaznici bi trebalo da vježbaju engleski i kod kuće. Kao roditelj svom djetetu treba da pružite podršku i ohrabrenje.

Zeljeli bismo da vam objasnimo kako to Kembridž testovi engleskog jezika za najmlađe mogu pomoći djeci da unaprijede znanje i steknu samopouzdanje u korišćenju engleskog u školi, kako vi možete pomoći vašoj porodici da savlada engleski, i kako da vaše dijete postane ponosni vlasnik Kembridž diplome iz engleskog jezika.

Željeli bismo da poželimo vašoj porodici srećno učenje engleskog!

SEAL TEAM

     Vijesti i obavjestenja
23.08.2013 11:37
ŠKOLICA ENGLESKOG JEZIKA ZA DJECU UZRASTA OD 4 DO 6 GODINA
UČIMO UZ IGRU, PJESMU I POKRET
KORISTIMO NAJSAVREMENIJI SVJETSKI PROGRAM UČENJA NA MULTIMEDI

23.08.2010 07:09
UPIS ZA DJECU JE U TOKU
BIJELJINA, DVOROVI I UGLJEVIK 055/222-772 BRCKO 049/211-825 ZVORNIK 065/700-043 I.SARAJEVO 057/34


 
  Pocetna Video snimci Igre Price Galerija
Designed & Developed by itMedia
Copyright © 2007 Seal